ESPAI BAOWATT

L’Espai Baowatt és una nau industrial de 200 m2 ubicada al municipi de Quart, a 5 minuts de Girona i amb l’opció d’arribar pel carril bici. La nau ha estat dissenyada per donar resposta al nostre projecte i oferir un espai de creació i treball únic a la zona on s’hi puguin desenvolupar diferents disciplines artístiques al mateix temps.

ESPAI WATT

L’espai Watt és la zona que ocupa més superfície de la nau. És un espai de 110 m2 que disposa d’una estructura de truss de 10 x 7 metres a 4,60 metres d’alçada. Aquest espai està pensat perquè companyies de diferents disciplines artístiques hi facin residències, assajos o desenvolupin les seves creacions. Disposa de connexió elèctrica trifàsica i es pot utilitzar com a taller de materials pesats com ferro o fusta. En aquest espai també hi ha unes prestatgeries industrials per emmagatzemar-hi estris o material divers.

ESPAI BAO

L’espai Bao és un espai diàfan de dos pisos. Al pis de dalt hi trobem un espai d’oficina comuna amb tot l’equipament necessari i una petita zona d’office per a descansar. Al pis de sota hi trobem una zona de taller on poder treballar amb materials lleugers com tela, pintura, electrònica… És un espai obert que es pot adaptar a les necessitats de cada usuari segons demanda.

Si voleu saber més coses del nostre espai us podeu descarregar el dossier en diferents idiomes en els següents enllaços o podeu contactar amb nosaltres.

 

Dossier Espai Baowatt (cat)

Dossier “Espai Baowatt” (fr)

Portfolio of “Espai Baowatt” (eng)