ELS NOSTRES SERVEIS

Som una​ productora​​ d’esdeveniments​ transversal i multidisciplinar que treballem en diferents camps de l’espectacle i ens adaptem a diferents formats. Proveïm la logística i el personal necessari per crear i dissenyar qualsevol tipus d’esdeveniment o servei relacionat.

PRODUCCIÓ

Estem especialitzats en la gestió logística i creativa de tot tipus d’esdeveniments. Partint d’una idea pròpia o una idea externa portem a terme tota la organització prèvia per tal d’arribar a l’execució en les millors condicions i amb les millors garanties, durant. Procurem aplicar els nostres principis a aquestes tasques per tal que es vegin plasmades al resultat final i aportem la nostra experiència i creativitat als projectes. Supervisem la realització per tal que es compleixin les idees pactades i tot surti com es desitja.

Aquests serveis són aplicables a la música, les arts escèniques, les fires gastronòmiques i qualsevol esdeveniment que requereixi una infraestructura mínima.

SERVEIS TÈCNICS

 

Baowatt és una empresa formada per treballadors del món de l’espectacle que gaudim d’una experiència provada. Podem proveir tot el material necessari per portar a terme el teu esdevniment. 

També disposem del personal necessari per cobrir aquests esdeveniments

  • Regidors d’escenari
  • Runners amb vehicle propi i idiomes
  • Decoradors i creadors d’estructures
  • Enginyers per certificar esdeveniments

STREAMING

A Baowatt tenim experiència provada i disposem de l’equip per tal de realitzar streamings en totes les plataformes existents. Adaptem l’streaming a les necessitat del client, podem fer des de conferències a retransmissions en directe d’espectacles. Adaptem l’equip a la magnitud del teu espectacle per tal de solventar les barreres que ens ha imposat el 2020. 

ESPAI BAOWATT

Baowatt disposa d’un espai de creació i treball ubicat al municipi de Quart (Girona). Aquest espai dividit en dos parts, ofereix un espai de coworking i taller i un espai diàfan per assajos, cursos i residències.

Podeu consultar tota la informació a l’apartat de l’Espai Baowatt.

GROUND SUPPORT

A Baowatt disposem d’una estructura Ground Support per realitzar concerts i espectacles a l’aire lliure. El support es pot adaptar a diferents configuracions segons el material disponible. Disposa d’ancoratges per motors per tal de fer pujar i baixar l’estructura autònomament.

Si voleu més informació podeu visitar l’apartat del Ground Support.