Aquests són alguns dels projectes que hem realitzat últimament des de Baowatt!

 

 

LA RUFINA

La Rufina és un concepte que neix de la tradició ceramista de Quart, basant-se en una de les santes per les quals es promulgà la confraria de terrissers i ollers de la població. És un cicle cultural que presenta 5 espectacles de diferents disciplines artístiques al municipi de Quart.

El cicle és gratuït i els espectacles es realitzaran durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Aquests espectacles estaran pensats per un públic reduït seguint amb totes les limitacions a causa de la Covid-19 i aplicant totes les mesures higièniques i de seguretat pertinents.

 

Podeu trobar tota la informació aquí!

 

CICLE “A PROP”

Aquest cicle està organitzat per l’ajuntament de Girona a través del PECT ICC. La licitació va ser adjudicada a Baowatt junt amb la Mireia Gràcia per la part de comunicació, el disseny i imatge corre a càrrec de la Marta Montenegro. El cicle ha consitit en unes 25 actuacions d’artistes emergents i no tant emergents però si locals que s’han realitzat en diferents equipaments públics de la ciutat. La producció integral ha corregut a càrrec de l’equip i s’ha realitzat durant l’any 2020 amb un resultat molt satisfactori per ser la primera edició.

 

BIRRA MAJOR “FESTA MAJOR DE MADREMANYA”

El 2018 la comissió de festes de Madremanya ens va encarregar el redisseny de la festa major, sempre havien fet nit jove i van voler crear un espai més familiar, més atractiu i més respectuós amb el poble. A partir d’unes trobades conjuntament vam crear la Birra Major, una fira de la cervesa artesana amb caràcter propi, cervesers de proximitat i activitats culturals per a totes les edats, concerts, dansa, tallers infantils i més. Va ser tot un èxit i el poble va estar molt content de com havia funcionat tot i ser el cap de setmana més calorós de l’estiu.  

 

AUTOCINE

Durant l’estiu del 2020 vam haver de reinventar-nos, i un dels projectes que vam dur a terme va ser un autocine a la localitat de Quart. Durant un cap de setmana vam realitzar 2 sessions per dia de diferents pel·lícules. A Baowatt disposem de tot el material i l’estructura per portar l’autocine a qualsevol població. Oferim una pantalla de 10×5 metres en format 16:9 i transmetem el so directament al teu cotxe per ràdio. Ens encarreguem de la producció completa incloent els drets de les pel·lícules i la venda d’entrades. En aquests temps que corren l’autocine ofereix una opció molt controlada, segura i amb les mesures higièniques adquades a la situació que vivim.

STREAMINGS TEMPORADA ALTA

Durant l’edició del Temporada Alta 2020 ens hem encarregat de fer els streamings de les rodes de premsa. Utilitzant diverses plataformes majoritàriament a través de Zoom hem portat les paraules d’actors, directors i tot el personal involucrat al núvol. Ens hem encarregat de tota la part tècnica que ha inclòs la intervenció de persones, per exemple polítics o periodistes,  des de casa seva per comunicar-se amb els ponents presents, realització amb varies càmeres en directe i microfonia i equalització de so entre d’altres.

 

EL BOSC DEL REGGAE

El Bosc del Reggae és un festival que organitza Rise Up Associació Reggae Girona al bosc de Can Ginebreda. La primera edició es va celebrar el 2017 i el 2020 s’hauria realitzat la quarta edició. L’esdeveniment està dedicat a la cultura reggae i té una durada de dos dies. Disposa de zona d’acampada, serveis, espectacles i tallers durant el dia i evidenment música. És un festival internacional en el sentit que hi participen artistes de diferents nacionalitats, el públic és majoritàriament català tot hi que també hi ha un volum important de francesos. Baowatt col·labora amb l’organització i producció del festival, oferint material, hores de producció i altres elements necessaris.