Tots els espectacles es realitzaran els diumenges a les 18:00. Arribeu amb temps per tal d’agafar lloc.

L’entrada de tots els espectacles és gratuïta excepte per les cates i maridatges que es paguen a part, aquestes entrades inclouen l’accés a l’espectacle.

Degut a la situació que viu el món cultural i comptant que tots els espectacles són gratuïts, posarem a disposició dels espectadors una taquilla inversa per tal d’aportar el que creieu a la companyia i/o artista del dia d’aquesta manera podreu fer que la cultura segueixi viva. La recaptació de la taquilla inversa es sumarà al catxet pactat amb l’artista o companyia.

CLOWN

Nau Baowatt (Localització)  Diumenge 18/10/2020 a les 18h

Cata de cervesa artesana de la mà del mestre cerveser Adrià Morera (cervesa Marina) (15€)

RAP, TRAP I JAZZ

Taller Can Marcó(Localització)   Diumenge 25/10/2020 a les 18h

Tast de vins de l’Empordà a càrrec de la sommelier Laura Masramon (18€)

RAP I FOLK

Església Sant Mateu de Montnegre (Localització)  Diumenge 08/11/2020 a les 18h

Hi haurà servei de barra i seureu en taules separats per unitats de convivència.

FLAMENC FUSIÓ

Lloc a concretar Diumenge 22/11/2020 a les 18h

Hi haurà servei de barra i seureu en taules separats per unitats de convivència.

CIRC TRAPEZI

Lloc a concretar Diumenge 13/12/2020 a les 18h

Informació en camí

 

LA RUFINA

Aquesta tardor el municipi de Quart ofereix un cicle eclèctic on podrem escoltar música i gaudir de les arts escèniques en diferents indrets característics de la població.

La Rufina és un concepte que neix de la tradició ceramista de Quart, basant-se en una de les santes per les quals es promulgà la confraria de terrissers i ollers de la població.

 

El cicle serà gratuït i estarà compost per 5 dies d’espectacles que es realitzaran durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Aquests espectacles estaran pensats per un públic reduït seguint amb totes les limitacions a causa de la Covid-19 i aplicant totes les mesures higièniques i de seguretat pertinents. Els espectacles es realitzaran tant en espais exteriors i interiors i espais públics i privats. S’haurà de fer una reserva prèvia indicant les dades necessàries en aquell moment segons el departament de Cultura de la Generalitat.