BIRRA MAJOR 2018

FESTA MAJOR DE MADREMANYA

La comissió de festes de Madremanya volia fer un canvi significatiu a la Nit Jove que s’havia organitzat fins aquell moment. des de Baowatt vam fer una proposta de convertir la Nit Jove en una fira de cervesa artesana. Conjuntament vam definir què passaria durant la jornada, i a través de les propostes de la comissió vam organitzar el primer Birra Major de Madremanya.

Baowatt es va encarregar de tota la producció, vam crear i muntar les estructures necessàries, vam dissenyar i crear decoracions adequades a l’esdeveniment, vam contactar amb els diferents cervesers i foodtrucks, vam fer la producció tècnica de l’escenari i dels espectacles, vam proveïr de gots de vidre reutilitzables la fira, vam organitzar els tallers infantils, en definitiva vam fer tot el que va caldre perquè la fira funcionés.

El resultat va ser immillorable, com podeu observar a les fotografies!

 

TEMPS DE FLORS 2018

JARDÍ DE LES ARTS

Durant el certàmen de Temps de Flors 2018, vam dissenyar i crear el Jardí de les Arts. Un projecte realitzat conjuntament amb el jardiner Aurotons.

Els jardins de la francesa va ser l’espai escollit per a l’instal·lació. Volíem crear un espai que mostrés el treball que pot fer Baowatt. Vam crear un espai on s’hi combinaven materials vegetal amb elements electrònics, sonors i lumínics, i tot això amanit per actuacions de diferents disciplines realitzades per artistes locals. 

Els artistes que van col·laborar amb el projecte van ser:

DANSA: Cia. Impàs (Neus Masó) – ANDARE (Vídeo)

PINTURA: Ilich Roimeser

CIRC: Madame Gaüc – Fil

MÚSICA: EP Camp a Través (Sistem)

BOSC DEL REGGAE

RISE UP ASSOCIACIÓ REGGAE GIRONA

El Bosc del Reggae és un festival dedicat a la música i cultura jamaicana que organitza Rise Up Associació Reggae Girona al Bosc de Can Ginebreda (Porqueres). El 2018 es va celebrar la segona edicicó i des de BAOWATT hi vam col·laborar activament, tant en la producció tècnica com la producció artística. 

Durant dos dies i les seves nits, l’espai de Can Ginebreda es va transformar en l’ideal que tenia l’associació Rise Up de festival. Hi havia espai per l’acampada, dos escenaris, dos barres construïdes a mà, espai de menjar, activitats culturals i infantils…

Aquí podeu veure el vídeo del making of de la 2a edició del Bosc del Reggae.